O nás

Reklamní agentura TMT plus, se od svého počátku vzniku roku 1994 specializuje na výrobu a dodávku reklamních a dárkových předmětů.

Postupem času jsme se vypracovali ke kompletnímu sortimentu dodávaných předmětů, podporovanému vlastními návrhy a výrobou. Současně jsme začali vyvíjet činnost v oblasti organizování firemních akcí, PR aktivit, společenských událostí, výstav konferencí a podobně.

Již několik let jsme členy prestižní mezinárodní organizace PSI (Präsent Service Institut), sdružující výrobce a dodavatele reklamních a dárkových předmětů celého světa. To nám umožnilo získat za dobrých podmínek ten nejširší sortiment předmětů ze všech koutů světa. Na druhé straně je vyžadována garance dobrého přístupu ke klientovi včetně příznivé cenové úrovně.

Později jsme se rovněž začali specializovat na individuální přístup ke klientovi (zakázce). tzn: řekněte nám cílovou skupinu, množství a kolik jste ochotni utratit a mi Vám navrhneme řadu, z které si snáze vyberete. Vycházíme z principu, když obě strany mají stejný cíl, který umí definovat, tak je to snadné.

Proto si u nás můžete objednat tu nejlevnější tužku až po značkovou MontBlanc. Jednoduché plastické hodiny až po multifunkční luxusní. Stejně tak Vám vyrobíme speciální dárky na Vánoce, a další speciální akce od diářů, kalendářů, dřevěných dárkových kazet s vínem či destilátem atd. Dodáme Vám jednobarevné triko na běžnou promo akci, ušijeme Vám triko, či jinou součást oblečení pro volný čas, dle Vašich představ fazóny a to ve Vašich firemních barvách, popřípadě dodáme různé značkové výrobky dle přání.

Rovněž máme dobře zavedenou výrobu kožené galanterie, sportovních a cestovních tašek a batohů a pytlů z nylonu a podobných materiálů. Na Vaše akce Vám připravíme pozvánky, vizitky, komplimentky atd., dárky zabalíme do námi navržených a zpracovaných obalů.

Důležitým mezníkem v historii firmy byl počátek roku 2005, kdy nás touha po komplexnosti a profesionalitě ve všem co děláme a zejména ve vztahu ke klientům nakonec dovedla až k rozšíření firmy o celou sekci „events production“, která v současné době pokrývá celé spektrum firemních aktivit a to nejen v oblasti HR nebo PR. To mělo také za následek naše stěhování do nových, větších a lépe vyhovujících prostor. Dnes naše produkční týmy organizují také společenské události sportovního i kulturního charakteru a to na regionální, celostátní i mezinárodní úrovni. Naší hlavní prioritou ovšem přesto zůstává „full servis“ pro firemní klienty s větším počtem zaměstnanců, kde lze v plné míře uplatnit několikaleté zkušenosti v řešení „standardních“ firemních akcí jako jsou například školení, vzdělávací či motivační programy takovým způsobem, že se pro firmu stanou efektním a zároveň efektivním a pro účastníky příjemným prožitkem s načerpáním potřebných vědomostí.

V případě Vašeho zájmu jsme vždy připraveni se s Vámi sejít a řešit Vaše požadavky. Dořešíme Vaše potřeby a přání.

Ing. Jaromír Horák

ředitel